ποιος-κωστόπουλος-ερωτευμένη-ξανά-η-κ-861554
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.03.2021 | 12:15

Ποιος Κωστόπουλος; Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Λιόλιου

Στην εκπομπή “Σου Κου Family” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κατερίνα Λιόλου. Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό για να παρουσιάσει το νέο της τραγούδι. Λίγο πριν το κλείσιμο, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να μάθει κάποια πράγματα για την Κατερίνα Λιόλιου, με την ίδια να αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένη.

 «Ποιο τραγούδι τραγούδησες με τον άντρα μου και του το ζήτησες στο τηλέφωνο; Το “δεν σε ξεπέρασα” αλλά κάπου το αφιερώνεις», είπε η παρουσιάστρια με την Κατερίνα να απαντάει: «Εντάξει σαν κορίτσι και εγώ έχω..».

Τότε, η Αντελίνα Βαρθακούρη την ρώτησε: «Που τα αφιερώνεις; Στα γνωστά; Στα Ντουμπάι;» υπονοώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη σχέση που είχε ακουστεί εξαιτίας ενός ταξιδιού που είχαν κάνει μαζί.

«Όχι όχι αφορά τα τωρινά. Νέα πράγματα. Όμορφα πράγματα, νέα», ήταν η απάντηση της Κατερίνας Λιόλιου. Παρόλα αυτά, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να μάθει κι άλλα πράγματα. Πιο αναλυτικά, ρώτησε: «Κοντά σε ηλικία;», με την Κατερίνα να λέει: «Μη σου πω τον περνάω και έναν χρόνο». «Όχι δεν τον ξέρετε. Είμαι ερωτευμένη, πολύ. Δεν υπάρχουν άλλα και δεν υπήρχαν. Στο Ντουμπάι πήγα ταξίδι, ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί», πρόσθεσε η Κατερίνα Λιόλιου, τονίζοντας πως ο άνθρωπος που της έκλεψε την καρδιά δεν είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο