ποιος-είναι-ο-άνδρας-που-επέζησε-από-τη-615531
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.07.2022 | 08:04

Ποιος είναι ο άνδρας που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών αλλά αυτοκτόνησε στα 35 του (φωτο)

Στοιχεία για τον 35χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του στην Ημαθία, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πίσω από την αυτοκτονία του 35χρονου κρύβεται μια τραγωδία, καθώς ο ίδιος ήταν ένα από τα παιδιά που διασώθηκαν το 2003 από το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Live News ο πατέρας του Ανέστη Αντωνόπουλου ο νεαρός άνδρας υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια στήριγμα για εκείνον αφού από την εποχή που είχε χωρίσει με την γυναίκα του ζούσαν μαζί: «Ήταν καλά, δεν ξέρω γιατί το έκανε. Δεν μιλούσε για τα Τέμπη. Θεωρούσα ότι το είχε ξεπεράσει. Είναι τρομερά δύσκολα, έχασα το στήριγμα μου».

Ο ίδιος, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, επιστρέφοντας από την δουλειά του διαπίστωσε πως κάτι κακό είχε συμβεί καθώς, από την μια, η πόρτα του σπιτιού του ήταν κλειδωμένη, και από την άλλη όσες φορές κι αν φώναξε το όνομα του γιού του δεν πήρε ποτέ καμία απάντηση. «Ήταν όλα κλειστά, αμπαρωμένα. Πάτησα κουδούνια, φώναζα “Ανέστη”… τίποτα (…). Τον βρήκα στο μπάνιο και το όπλο μέσα στην μπανιέρα με το νερό να τρέχει. Μία χαρά παιδί ήταν».

Την είδηση του τραγικού θανάτου του 35χρονου έκανε γνωστή με μια ανάρτηση της μέσα από την σελίδα στο Facebook (Ένα Group για τα 21 Αγγελούδια (13-4-2003) το οποίο έχει δημιουργηθεί στην μνήμη τους, μια συμμαθήτρια του με την οποία ο Ανέστης είχε ζήσει ακριβώς τον ίδιο εφιάλτη πριν από 19χρονια. Ο 35χρονος, όπως αναφέρει το protothema.gr, εδώ και χρόνια εργαζόταν ως μόνιμος φύλακας αρχαιοτήτων.