Κοινωνία

Ποια ζώδια θα περάσουν τέλεια τον Οκτώβριο

Ζώδια: Κάθε μήνας, έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Ωστόσο υπάρχουν και αστρολογικά γεγονότα τα οποία αναπόφευκτα μας επηρεάζουν με την ενέργεια τους. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την Πανσέληνο στον Κριό, και το κλίμα των ημερών είναι βαρύ, με έντονο συναισθηματικό φορτίο, απογοητεύσεις και εντάσεις.

Ωστόσο οφείλετε να δείξετε υπομονή, καθώς ο Οκτώβρης δεν είναι καθόλου μακριά και μετά το πέρασμα της Πανσέληνου, τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά για ορισμένα ζώδια. Για την ακρίβεια όχι μόνο θα βελτιωθούν, αλλά θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, και θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητα τους.

Δίδυμοι

Με θετικά αστρολογικά δρώμενα ξεκινά ο Οκτώβριος για εσάς τους Διδύμους, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία στις 2/10 και θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας βάζοντας μια τελεία σε παρεξηγήσεις, μπερδέματα, ασυμφωνίες. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ουσιαστικά μέχρι τις 22/10, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, σε ό,τι θελήσετε να κάνετε, αφού ξεκινά η περίοδος όπου Αφροδίτη και Ήλιος συναντούσε στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Ο Οκτώβριος θα είναι σε πολλά επίπεδα διασκεδαστικός, ικανοποιητικός και με πολλή ενέργεια, κάτι που σας λείπει αυτό το διάστημα.

Ζυγός

Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Δία στον Κριό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην ερωτική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Είναι και ο μήνας των γενεθλίων σας, επομένως θα βρεθείτε στο επίκεντρο και θα αναζητήσετε όμορφες στιγμές με κοντινά σας άτομα. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 2/10 θα βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά μέσα στο μήνα, καθώς τόσο καιρό βρισκόταν ανάδρομος. Μέχρι τις 22/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται στο ζώδιο σας, κάνοντας ξεχωριστά τα φετινά σας γενέθλια και δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο και ικανοποιητικό πλαίσιο στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι και το διάστημα του μήνα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως, καθώς τα εμπόδια ή οι δυσκολίες θα είναι λιγότερα και πιο διαχειρίσιμα.

Υδροχόος

Ο Οκτώβριος έρχεται με υποσχέσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 22/10, και με εύνοια στις σχέσεις, καλύτερες προοπτικές σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, και επαγγελματικών σχεδίων. Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία που βοηθά να ανοίξετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες ερωτικές είτε φιλικές. Στις 2/10 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία και σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες εμπειρίες. Ακόμη, στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στον Σκορπιό δίνοντας από δω και κάτω έμφαση στον τομέα της καριέρας και θα σκέφτεστε περισσότερο τη φήμη σας, αλλά και τη θέση σας στα επαγγελματικά σας.

Πηγή: jenny.gr

Οδυσσέας Δροπολίτης

Recent Posts

ΕΟΔΥ: Τα σημεία που θα γίνουν δωρεάν rapid test

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην…

1 ώρα ago

Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης το βράδυ της Τετάρτης με την αντίδραση…

3 ώρες ago

«Σέξι» πόζες πρώην πρωθυπουργού

Η Σάνα Μαρίν ζει πλέον μια ανέμελη ζωή, καθώς η θητεία της στον πρωθυπουργικό θώκο της Φινλανδίας σταμάτησε μετά…

5 ώρες ago

Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικος καιρός τις επόμενες ημέρες με αρκετό ήλιο και λίγες βροχές

Ανοιξιάτικος για τα δεδομένα της εποχής θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη…

5 ώρες ago

Ισραήλ: Ελεύθεροι 14 όμηροι της Χαμάς

Την 6η ημέρα της ανταλλαγής ομήρων μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, η τρομοκρατική οργάνωση απελευθέρωσε 14…

5 ώρες ago

Η Ρωσία στηρίζει ανοιχτά την Ελλάδα για τα γλυπτά του Παρθενώνα

«Κλεμμένα από την Βρετανία τα Μάρμαρα που παράνομα έφυγαν από την Ελλάδα» ήταν η δήλωση…

5 ώρες ago