ποια-ζώδια-επηρεάζονται-από-την-εποχή-1154304
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.03.2023 | 12:51

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την εποχή του Κριού

Στις 21 Μαρτίου ο Ήλιος άφησε το ζώδιο των Ιχθύων και πέρασε σε αυτό του Κριού. Ο Κριός έχει να κάνει με την αμεσότητα και το θάρρος οπότε αυτή θα είναι μια εποχή παθιασμένης και αποφασιστικής δράσης. «Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, μπορεί να νιώθουμε πιο δυνατοί, επιθετικοί, σεξουαλικο και παιχνιδιάρικοι», λέει στο POPSUGAR η Dossé-Via, ιδρυτής της πλατφόρμας αστρολογίας και της εφαρμογής KnowTheZodiac.

«Σε γενικές γραμμές, η εποχή του Κριού θα φέρει μια ενδιαφέρουσα “δυαδικότητα” στη ζωή μας», συνεχίζει και εξηγεί ότι αυτή είναι μια εποχή που οι άνθρωποι μπορεί να χάνουν την υπομονή τους λίγο πιο εύκολα, αλλά δεν κρατούν κακίες και αφήνουν τη μνησικακία στην άκρη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Για πολλούς ανθρώπους, αυτή θα είναι η εποχή που θα κάνουν κάνουν κάποιες τολμηρές κινήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Ήλιο στον Κριό και ανήκουν στα παρακάτω ζώδια:

Κριός

Η άνοιξη είναι η εποχή σας, γι’ αυτό και τώρα ανθίζετε. Θα αναλάβετε δράση και θα αισθάνεστε πιο βαθιά τα συναισθήματά σας αυτόν τον μήνα. Επίσης, θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας, ενώ τώρα μπορείτε να εστιάσετε στην αναγέννηση και την ανάπτυξη. Παραμείνετε ειλικρινείς, για να καταφέρετε να κάνετε αυτή την νέα αρχή.

Λέων

Μια έντονη ανανέωση θα νιώσετε, καθώς ο Ήλιος περνά στο «αδελφό» σας ζώδιο, τον Κριό. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και διστάζετε να δοκιμάσετε το καινούριο. Μπορεί να θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, αλλά δεν χρειάζεται. Θυμηθείτε να χαίρεστε τη στιγμή και να «ακούτε» τον εαυτό σας, για να μην «καείτε».

Ζυγός

Ο τομέας των συνεργασιών και των σχέσεων ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού, οπότε αν κάτι σας απασχολεί στη σχέση σας συζητήστε το ή μιλήστε στο crush σας – τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Ήλιος στον Κριό βάζει φωτιά στη ζώνη των σχέσεων του χάρτη σας, επομένως εστιάζετε στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Επιθυμία σας θα είναι να ακούσετε, να αφουγκραστείτε τους άλλους, ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα σας.

Tags: