Τρίτη
19
Σεπτέμβριος
Back

Ποια ζώδια δεν μιλάνε για τα προσωπικά τους

Ζώδια: Υπάρχουν οι άνθρωποι που δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα να μιλάνε ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή και υπάρχουν και εκείνοι που εκτιμούν όσο τίποτα την ιδιωτικότητά τους.

Το πόσα μοιράζεται ο καθένας μας γύρω από την προσωπική του ζωή, εξαρτάται φυσικά από διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Η αστρολογία από την άλλη, είναι ένας ακόμα τρόπος για να μάθεις ποιοι ακολουθούν κατά γράμμα το ρητό «Τα εν οίκω μη εν δήμω». Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις ποια είναι τα 5 ζώδια που δεν μιλάνε συχνά για τα προσωπικά τους. Ή ακόμα κι όταν το κάνουν, θα αποκαλύψουν προσεκτικά μόνο ό,τι θέλουν να μάθεις.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θεωρείται συχνά ως το πλέον μυστικοπαθές ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι γνωστοί για την έντονη και μυστηριώδη φύση τους. Οι Σκορπιοί τείνουν να μην μοιράζονται τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, αποκαλύπτοντάς τα μόνο σε αυτούς που εμπιστεύονται πλήρως. Εκτιμούν την ιδιωτικότητα και είναι ικανοί να διατηρούν τα προσωπικά τους όρια. Οι Σκορπιοί μπορεί επίσης να έχουν πολύ καλή διαίσθηση και προτιμούν να κρατούν τον εσωτερικό τους κόσμο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γενικά συγκρατημένοι και τείνουν να είναι προσεκτικοί όταν πρόκειται να μοιραστούν την προσωπική τους ζωή. Είναι φιλόδοξα άτομα που προτιμούν να επικεντρώνονται στους στόχους τους, αντί να ασχολούνται με άσκοπες φλυαρίες. Οι Αιγόκεροι εμφανίζονται συχνά συγκροτημένοι και αποστασιοποιημένοι, ενώ εκτιμούν τον προσωπικό τους χώρο και χρόνο. Συνήθως δεν αποκαλύπτουν εύκολα τα συναισθήματα ή τα τρωτά τους σημεία.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την αναλυτική και πρακτική τους προσέγγιση στη ζωή. Τείνουν να είναι συγκρατημένοι και διακριτικοί, κρατώντας συχνά τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους. Οι Παρθένοι γενικά προτιμούν να επεξεργάζονται τα συναισθήματά τους εσωτερικά. Μπορεί επίσης να είναι οι τελειομανείς εκείνοι τύποι, οι οποίοι ασκούν μεγάλη αυτοκριτική και μπορεί να τους είναι δύσκολο να ανοιχτούν στους άλλους. Ωστόσο, μόλις ένας Παρθένος εμπιστευτεί κάποιον, γίνονται πιστοί (και αξιόπιστοι) φίλοι.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο που λατρεύει την ιδιωτικότητά του. Αν και οι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να είναι κοινωνικοί και περιποιητικοί με τους γύρω τους, απαιτούν επίσης χρόνο μόνοι τους για να «επαναφορτιστούν». Οι Καρκίνοι δεν αποκαλύπτουν εύκολα τα αληθινά τους συναισθήματα και συχνά προστατεύουν τα τρωτά τους σημεία. Χτίζουν ισχυρούς συναισθηματικούς τοίχους για να προστατευτούν από πιθανές απειλές και χρειάζεται χρόνος για να ανοιχτούν πλήρως. Η ιδιωτικότητά τους είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της συναισθηματικής τους ευεξίας.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα διανοητικό και ανεξάρτητο ζώδιο που εκτιμά την ιδιωτικότητά του στον ίδιο βαθμό με την ανεξαρτησία του. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου, συχνά θεωρούνται εκκεντρικά άτομα, που βαδίζουν στο δικό τους ρυθμό. Οι Υδροχόοι μπορεί να μοιάζουν απόμακροι και αποστασιοποιημένοι κατά καιρούς, προτιμώντας να κρατούν κρυφά τα συναισθήματα και την προσωπική τους ζωή. Απολαμβάνουν την ελευθερία τους και χρειάζονται χώρο για ενδοσκόπηση. Είναι πιο πιθανό να μοιράζονται τις ιδέες και τις πεποιθήσεις τους, παρά τα βαθιά συναισθήματά τους.

Πηγή: Ladylike

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!