ποια-κανάλια-κέρδισαν-τηλεθέαση-από-τ-549282
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.10.2018 | 20:50

Ποια κανάλια κέρδισαν τηλεθέαση από το «μαύρο» στο Mega

Δύο 24ώρα πέρασαν από τα ξημερώματα της Κυριακής που το Mega αποχαιρέτισε οριστικά το κοινό του. Το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι έριξε τίτλους τέλους, με τους τηλεθεατές να ψάχνουν νέα προγράμματα για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε.

Με αποδεικτικό στοιχείο τους πίνακες της Nielsen της προηγούμενης Δευτέρας 22 Οκτωβρίου, που το Mega ήταν στον αέρα, και αυτής που το κανάλι έχει διακόψει τη λειτουργία του, παρατηρεί κάποιος μικρή άνοδο κάποιων καναλιών στο σύνολο ημέρας του δυναμικού κοινού.

Συγκεκριμένα, ο Ant1, την προηγούμενη Δευτέρα είχε 13,4% στους τηλεθεατές 18-59, ενώ χθες σημείωσε 15,4, δηλαδή σημείωσε άνοδο δύο μονάδες. Την ίδια στιγμή, ο Alpha και ο Σκάι έμειναν σχεδόν σταθεροί στο δυναμικό κοινό της ημέρας, ενώ το Star χαρακτηρίζεται από μία μικρή άνοδο της τάξεως του 0,6%.

Όσον αφορά στο Open και στο νέο του πρόγραμμα που βγήκε στον αέρα την περασμένη Τετάρτη; Η άνοδος είναι εξαιρετικά μικρή, αν αναλογιστεί κάποιος τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Την περασμένη Δευτέρα, ο σταθμός έκανε 6%, ενώ χθες μόλις 6,3%.

Πηγή: reader