Ποια αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος του νέου καναλιού «ONE»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την οριστική αδειοδότητη του τηλεοπτικού σταθμού ONE που προς το παρόν εκπέμπει μέσω διαδικτύου και των συνδρομητικών πλατφόρμων της COSMOTE και της NOVA.

Όπως όλα δείχνουν ο τηλεοπτικός σταθμός συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη θα εκπέμψει επίσημα στις αρχές της επόμενης σεζόν αποκτώντας την έκτη άδεια εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr (Γ. Μελάς) οριστικοποιήθηκε ότι τη διεύθυνση προγράμματος του ΟΝΕ αναλαμβάνει η Ιζαμπέλα Σασλόγλου με μακρά και πετυχημένη πορεία σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Την προηγούμενη σεζόν μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος στο πρόγραμμα του ALPHA έφερε την υπογραφή της καθώς ήταν επιλογές της, αλλά αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό πριν αυτές πραγματοποιηθούν… από την ίδια…!

Τώρα λοιπόν η Ιζαμπέλα Σασλόγλου θα ετοιμάσει το πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν για τον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό, το ONE, με τη συμβολή βεβαίως βεβαίως του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης Σταμάτη Μαλέλη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΑΛΙ, ΟΝΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!