ΠΟΕΔΗΝ: Όταν αναδείξαμε το περιστατικό μετά το εμβόλιο στην Κέρκυρα έπεσαν να μας φάνε

Επανέρχεται η ΠΟΕΔΗΝ για το θέμα με την παράλυση νοσηλεύτριας στην Κέρκυρα λίγο μετά τον εμβολιασμό της, που είχε προκαλέσει την παρέμβαση της Εισαγγελίας για τη δήλωση του Μιχάλη Γιαννάκου ότι αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

«Όταν εμείς αναδείξαμε το περιστατικό συναδέλφου στο νοσοκομείο Κέρκυρας που μετά τον εμβολιασμό έπαθε παράλυση και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο έπεσαν όλοι να μας φάνε» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται, «υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για διασπορά ψευδών ειδήσεων».

«Τώρα που όλοι συζητάνε για παρενέργειες από τα εμβόλια, πολλές χώρες διακόπτουν εμβολιασμούς με εμβόλια συγκεκριμένων εταιρειών δεν διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις; Πού είναι οι εισαγγελείς;» διερωτάται η ΠΟΕΔΗΝ.

Και συμπληρώνει:

«Εμείς τότε κάναμε ζημιά στην εθνική προσπάθεια για μαζικό εμβολιασμό που αναδείξαμε το περιστατικό. Τώρα που έχει κατατρομοκρατηθεί ο κόσμος με όλα αυτά που συζητιούνται, πολλοί ακυρώνουν καθημερινά τον εμβολιασμό τους ή ψάχνουν εμβολιαστικά κέντρα που κάνουν εμβόλια συγκεκριμένων εταιρειών που είναι ο Εισαγγελέας να παρέμβει;»

Η ΠΟΕΔΗΝ υπογραμμίζει ότι «το κάθε εμβόλιο, το κάθε φάρμακο έχει παρενέργειες», σημειώνοντας όμως πως «τα οφέλη τους είναι απείρως πολλαπλάσια», για αυτό και «εμβολιασθήκαμε, γι’ αυτό ζητάμε από όλους να εμβολιασθούν».

«Όλες οι περιπτώσεις όμως θα πρέπει να διερευνώνται. Χωρίς φόβο και συγκάλυψη. Όχι όπως στη Κέρκυρα που το εξιτήριο της συναδέλφου τελικά αναφέρει ότι έπασχε από παραλυτικό σύνδρομο μη καθορισμένο. Θα πρέπει να πουν εάν τελικά ερευνήθηκε πως προήλθε το παραλυτικό σύνδρομο. Υπάρχει εισαγγελική έρευνα που μας αφορά» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΕΔΗΝ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΕΡΚΥΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!