ΠΟΕΔΗΝ: Εγκαταλελειμμένο στην τύχη του το «Αττικόν»

Για εγκατάλειψη του νοσοκομείου «Αττικόν» εγκαλεί τη διοίκησή του η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Είναι ενδεικτικό ότι το νοσοκομείο τις τελευταίες δύο εβδομάδες λειτουργεί και εξυπηρετεί χιλιάδες κόσμου, ασθενείς, επισκέπτες, εργαζόμενους με τα μισά ασανσέρ χαλασμένα!

«Τις τελευταίες 15 ημέρες ένα από τα δύο ασανσέρ του πενταόροφου κτιρίου που νοσηλεύονται πάνω από 400 ασθενείς είναι χαλασμένα. Από τα τέσσερα συνολικά ασανσέρ στις δύο πτέρυγες, δύο είναι μονίμως χαλασμένα. Με ένα ασανσέρ στο κεντρικό κτίριο εξυπηρετούνται ασθενείς, σίτιση, καθαριότητα, υλικά, φάρμακα, ιματισμός κλπ.» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Η Ομοσπονδία αποδίδει και στις βλάβες αυτές τις πολύωρες αναμονές των έκτακτων περιστατικών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). «Τραυματιοφορείς περιμένουν έως και μια ώρα για να μεταφέρουν χειρουργημένους ασθενείς ή έκτακτα περιστατικά» αναφέρεται στην καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.

«Η Διοίκηση επικαλούμενη την έλλειψη χρημάτων, εγκατέλειψε το Νοσοκομείο, ασθενείς και εργαζόμενους στην τύχη τους. Δεν υπάρχει καμία συντήρηση των υποδομών και του εξοπλισμού» καταλήγει η Ομοσπονδία.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΕΔΗΝ, ΑΤΤΙΚΟΝ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!