πλέι-οφ-champions-league-αυτοί-είναι-οι-αντίπαλοι-τω-521191
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.08.2018 | 23:41

Πλέι οφ Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Στα πλέι οφ του Champions League πέρασαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Οι ”κιτρινόμαυροι” επικράτησαν 2-1 της Σέλτικ ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε ισοπαλία 0-0 στην Ρωσία και σε συνδυασμό με την νίκη στην Τούμπα με 3-2 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο των ελληνικών ομάδων είναι η Μπενφίκα για τον ΠΑΟΚ και η Βίντι για την ΑΕΚ. Οι «Θεσσαλονικείς» έχουν πιο δύσκολο έργο από ότι η «Ένωση» που θα αγωνιστεί με μία σαφώς πιο εύκολη ομάδα.

Η Μπενφίκα απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε νικώντας στην Πορτογαλία 1-0 και παίρνοντας ισοπαλία (1-1) στην Τουρκία. Από την πλευρά της η Βίντι άφησε εκτός συνέχειας την Μάλμε καθώς απέσπασε δύο ισοπαλίες, 1-1 στην Σουηδία και 0-0 στην Ουγγαρία.

Πέρασε με «Χ» στην Τουρκία

Η Μπενφίκα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Τουρκία από την Φενερμπαχτσέ και σε συνδυασμό με το 1-0 στη Λισαβόνα, πήρε την πρόκριση. Οι Πορτογάλοι, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια τους (δέχθηκε κάρτα στο 53`) άνοιξαν το σκορ στο 26` με τον Φερνάντες, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του α` μέρους με τον Ποτούκ.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ : Βολκάν, Ίσλα (80` Εζμπαϊρακλί), Νόισταντερ, Σκρτελ, Αλί Καλντιρίμ, Έλμας, Τοπάλ (65` Αλιτζί), Αγιού, Ζιουλιάνο, Βαλμπιενά (65` Σολδάδο), Ποτούκ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Φέισα, Σάλβιο (72` Σεμέντο), Πίτσι, Φερνάντες, Σέρβι, Καστίγιο (34` Φερέιρα)

Δύο ισοπαλίες ήταν αρκετές για τη Βίντι

Η Βίντι από την πλευρά της, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Ουγγαρία απέναντι στην Μάλμε, όμως πήρε την πρόκριση με το 1-1 του αγώνα της περασμένης εβδομάδας στην Σουηδία.

ΒΙΝΤΙ: Κοβάτσικ, Φιόλα, Γιούχας, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Νικόλοφ (85` Πάτκαϊ), Κόβατς (89` Χούστι), Λάζοβιτς (90+5` Τάμας), Μ. Στσέποβιτς

ΜΑΛΜΕ: Νταλίν, Λάρσον (75` Βίντχαϊμ), Μπρόρσον, Νίλσεν, Λεβίτσκι, Μπασιρού, Ίνοσεντ (79` Γκαλ), Κρίστιανσεν, Ρικς, Ρόσενμπεργκ, Στράντμπεργκ (71` Άντονσον).