πλαστική-χειρούργος-για-ιωάννα-έτσι-θ-941902
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.09.2021 | 08:16

Πλαστική χειρούργος για Ιωάννα: Έτσι θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της

Η πλαστική χειρούργος Μ. Καλοφώνου, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ιωάννας όταν δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ξεκαθάρισε πως η εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο κι όλα αυτά που φορούσε είναι θέμα της θεραπείας της κι όχι για κάλυψη ή εντυπωσιασμό.

Συμπλήρωσε δε πως ο ήλιος είναι επικίνδυνος για την εξέλιξη της υγείας της και υπογράμμισε ότι θα ζει το υπόλοιπο της ζωής της υπό ειδικές συνθήκες.

Η κυρία Καλοφώνου, είπε επίσης, ότι η Ιωάννα θα δει την εικόνα της να εξελίσσεται μέσα στο χρόνο, καθώς οι επεμβάσεις θα συνεχιστούν, αλλά σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδρομή θα παίξει και η ψυχολογία της.

Τέλος και μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ένα γενναίο και έξυπνο άνθρωπο και η ίδια δεν περίμενα κάτι λιγότερο από την απόφαση της να εμφανιστεί στο δικαστήριο, ενώ παράλληλα έκανε και μια αναφορά στις πρώτης της μέρες στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση και τις πρώτες της αντιδράσεις.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας επίσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η πελάτισσα του επέλεξε να πάει στο δικαστήριο, αλλά όπως επεσήμανε το θέμα είναι γιατί ή δράστης αρνήθηκε να πάει, προβλέποντας πως δεν θα δώσει το «παρών» ούτε στις 30 Σεπτεμβρίου.