πίστες-νυχτερινά-κέντρα-διασκέδαση-π-976144
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.12.2021 | 09:18

Πίστες, νυχτερινά κέντρα, διασκέδαση: Ποιοι χώροι θα είναι ανοιχτοί & πώς (λίστα)

Τι θα κάνουν πίστες και νυχτερινά κέντρα;

Με βάση τα νέα μέτρα, η νυχτερινή διασκέδαση και οι χώροι ψυχαγωγίας προσπαθούν να βρουν την «εναλλακτική» τους, ιδίως σε ότι έχει να κάνει με το ρεβεγιόν και τις ημέρες των γιορτών, όπου είχαν ήδη γίνει κρατήσεις. Κάποιοι βεβαίως αδυνατούν να λειτουργήσουν μιας και τα «δεδομένα» δεν τους επιτρέπουν.

Πληροφορίες λένε ότι «ανεπηρέαστοι», με νέα δεδομένα λειτουργίας θα είναι:

-οι μουσικές παραστάσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου στο «Παλλάς» μιας και πρόκειται για θεατρικό χώρο αποκλειστικά καθήμενων

-το Christmas Theater όπου έχουν προγραμματιστεί γι’ αυτές τις ημέρες η τελευταία κοινή εμφάνιση της Μαρινέλλας με τον Μάριο Φραγκούλη και η συναυλία της Ορχήστρας Μότσαρτ της Βιέννης

-το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Εθνική Λυρική Σκηνή και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Επίσης, τα θέατρα και οι κινηματογράφοι

Το «μέχρι της 2», ειδικά για το Ρεβεγιόν, μελετάται από διάφορα μαγαζιά να παραμείνουν ανοιχτά με κάποιον “επιτρεπτό” τρόπο που να μην τους στερήσει έσοδα, αν και ο κόσμος πλέον έχει αλλάξει τα σχέδιά του.

Ήδη υπάρχουν ακυρώσεις.

Για παράδειγμα, ο Αντώνης Ρέμος γνωστοποίησε μέσω instagram την επίσημη ανακοίνωση του κέντρου για την αναστολή της λειτουργίας του από τις 30/12. Κωνσταντίνος Αργυρός και της Ελένη Φουρέιρα είναι επίσης ανάμεσα στους καλλιτέχνες που αναγκάζονται να διακόψουν προσωρινά τις εμφανίσεις τους. Αναλυτικά, τα τα περί “ακυρώσεων” μπορείτε να ενημερωθείτε από τις αναρτήσεις των καλλιτεχνών.

Από την άλλη πλευρά, τα μπαρ και τα εστιατόρια θα λειτουργούν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, με εξαίρεση την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που θα παραταθεί το ωράριό τους μέχρι τις 02.00, αποκλειστικά με καθήμενους και χωρίς μουσική.