πισπιρίγκου-σφαγή-κούγια-με-δημοσι-1111356
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.02.2023 | 19:59

Πισπιρίγκου: «Σφαγή» Κούγια με δημοσιογράφους – «Μας κάνει συνεχώς μπούλινγκ»

Νέα διαμάχη έχει προκαλέσει η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανάμεσα στον διευθυντή της εφημερίδας «Μπαμ» και δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Πέτρου Κουσουλού.

Ο δημοσιογράφος μίλησε το πρωί του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου σε εκπομπή του MEGA και τόνισε ότι θα υποβάλλει μήνυση κατά του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, μετά την επίθεσή του στον δημοσιογράφο, Νίκο Νικολετάκη στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εσύ έγραψες αυτό το κατάπτυστο άρθρο για εμένα;», ρώτησε ο Αλέξης Κούγιας τον Νίκο Νικολετάκη, ο οποίος το αρνήθηκε. Όπως μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην πρωινή εκπομπή, ο δικηγόρος προσπάθησε να τον χτυπήσει στη μύτη, ενώ ένας αστυνομικός επενέβη και απομάκρυνε τον ποινικολόγο.

«Τη Δευτέρα θα κατατεθεί μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια και θα έχει την ευκαιρία στα δικαστήρια να απολογηθεί για όλα αυτά τα οποία είπε και γι’ αυτή την απρόκλητη επίθεση. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον δημοσιογράφο και την εφημερίδα, αλλά με την ελευθερία του Τύπου» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Εάν φτάσουμε στο σημείο δικηγόροι μέσα στις δικαστικές αίθουσες να επιτίθενται σε δημοσιογράφους, να τους προπηλακίζουν, να επιχειρούν να τους χτυπήσουν, να εξυβρίζουν άλλους δημοσιογράφους χωρίς να κουνιέται φύλλο, τότε νομίζω πως από την 108η θέση που βρισκόμαστε στην ελευθερία του Τύπου θα βουλιάξουμε ακόμα περισσότερο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια ο Πέτρος Κουσουλός κατηγόρησε τον Αλέξη Κούγια για μπούλινγκ: «Από τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση της Πάτρας όσοι ασχολούμαστε με την υπόθεση υφιστάμεθα ένα απίστευτο μπούλινγκ. Αυτό το μπούλινγκ που θέλει να επιβάλει δεν θα περάσει. Αυτό το διαρκές slap σε δημοσιογράφους δεν θα περάσει. Εάν νομίζει ότι έχει το ακαταδίωκτο ή σε κάθε περίπτωση το ακαταλόγιστο, νομίζω ότι θα διαψευστεί πολύ σύντομα».