πισπιρίγκου-νιώθει-ότι-ο-γολγοθάς-τη-1129329
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.02.2023 | 10:25

Πισπιρίγκου: «Νιώθει ότι ο Γολγοθάς της τελειώνει» λέει ο Αλέξης Κούγιας

Για την κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, μιλά ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας. «Δεν μπορείς να είσαι καλά όταν είσαι τόσους μήνες μέσα στη φυλακή» λέει χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησο».

«Απλά όταν καταλαβαίνεις ότι το περιβάλλον αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει συμβεί, νιώθεις πολύ καλύτερα. Νιώθει και η ίδια και την έχω πείσει κι εγώ, με όλα τα στοιχεία που αναδείχθηκαν – όπως την κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα – ότι ο Γολγοθάς της τελειώνει» τονίζει ο κ. Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλά συχνά με την πελάτισσά του και την ενημερώνει για όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί, αλλά και με τα «όπλα» που έχει πλέον η υπεράσπιση. «Νιώθει ότι με την υπεράσπισή της αλλάζουν όλα. Ξέρει ότι έχει κοντά της τον κ. Τσατσάκη – κορυφαίο ιατροδικαστή του κόσμου. Κι έρχονται και άλλοι ιατροδικαστές. Έχω ραντεβού με κορυφαία ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη. Θα καταθέσει και εκείνη» υποστηρίζει.

Όπως λέει ο κ. Κούγιας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι βεβαία μέσα από τη φυλακή ότι θα αθωωθεί και σύντομα θα βρίσκεται ελεύθερη: «Όπως είμαι κι εγώ βέβαιος ότι θα αθωωθεί. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα στη 48χρονη καριέρα μου. Αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα. Κάνω το αυτονόητο».

Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ακόμη ότι στην αρχή της υπόθεσης, όταν όλοι είχαν πέσει πάνω κατά πάνω στη Ρούλα Πισπιρίγκου, αρκετοί που ήθελαν να μιλήσουν, φοβόντουσαν και έκαναν πίσω, ιδιαίτερα με την δημοσιότητα που είχε δοθεί στο θέμα. «Πλέον θα μιλήσουν πολλοί» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.