πισπιρίγκου-η-διαδρομή-της-κεταμίνης-1128429
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.02.2023 | 20:05

Πισπιρίγκου: Η διαδρομή της κεταμίνης «κλειδί» για την εξέλιξη της δίκης

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωτζίνας, για τον οποίο και κατηγορείται, διακόπηκε για τις 7 Φεβρουαρίου.

Ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας, στη δίκη της Τετάρτης, ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην σχέση που είχαν ως ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας τη ρήξη μεταξύ τους. Ο ίδιος είχε αποφασίσει να διαλύσει τον γάμο τους πριν το θάνατο της Ίριδας και προτού νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα.

Κεταμίνη: Tο εύρημα «κλειδί»

H κεταμίνη θα είναι το βασικό στοιχείο στο δικαστήριο, η οποία έχει διαπιστωθεί από τους ιατροδικαστές ως η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τη διαδρομή του φαρμάκου, θεωρώντας ότι τη χορήγησε στο κοριτσάκι η μητέρα του, όσο ήταν μόνη της μαζί της στο δωμάτιο.

Όπως τονίζουν οι αστυνομικοί, υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου με την κεταμίνη, όπως οι διαφημίσεις που βρέθηκαν στο κινητό της 34χρονης μετά από την άρση του απορρήτου, κάτι που υποδηλώνει κάποια σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι καταθέσεις πλήθος γιατρών από πέντε διαφορετικά νοσοκομεία, οι οποίοι θα καταθέσουν για την περίεργη συμπεριφορά της κατηγορουμένης κατά τις νοσηλείες της μεγαλύτερης κόρης της.