πισπιρίγκου-δασκαλάκης-η-ανακοπή-τη-1018652
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.02.2023 | 21:20

Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης: Η ανακοπή της Τζωρτζίνας δεν επηρέασε το ζευγάρι

Η εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη από τον Αλέξη Κούγια στην εκδίκαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε ένταση, ειρωνείες και αμφισβητήσεις.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης παρουσίασε τα μηνύματα που αντάλλασσε το ζευγάρι μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, τον Απρίλιο του 2021. Ο σκοπός ήταν να αναδείξει ο γνωστός ποινικολόγος ότι οι σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη δεν είχαν διαταραχθεί και ότι η κατηγορούμενη δεν είχε κανέναν λόγο να σκοτώσει την κόρη της ώστε να φέρει πίσω τον σύζυγό της, όπως της αποδίδει το παραπεμπτικό βούλευμα.

«Υποκρινόμουν σε αυτά τα μηνύματα, ήθελα να υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα. Ήθελα να είμαστε καλά για το παιδί» απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης, μεταξύ άλλων, στο δικαστήριο.

Εντύπωση προκάλεσαν τα μηνύματα που φέρεται ότι αντάλλαξαν στις 26 Φεβρουαρίου 2022 μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ο Μάνος της ζητούσε να φορέσει τα μπλε εσώρουχα και η Ρούλα τον ρώτησε αν έχει κάμερες στο σπίτι.

ΜΑΝΟΣ: Τα μπλε να φορέσεις ώρα το βράδυ

ΡΟΥΛΑ: Κάμερες μου έχεις βάλει; Μπλε φοράω.

ΜΑΝΟΣ: Όλο το σετ.

ΡΟΥΛΑ: Δε νομίζω και δεν υπάρχει λόγος.

ΜΑΝΟΣ: Δε θα το μάθει κανείς, μην αγχώνεσαι.

ΡΟΥΛΑ: Μπορώ να στο δώσω όμως και να το δώσεις στην κοπέλα σου να το φορέσει το τριήμερο. Απλά εμένα σε παρακαλώ μη με ξαναενοχλήσεις πέρα του θέματός μας, ευχαριστώ, καλό βράδυ.

ΜΑΝΟΣ: Ό,τι θέλεις, καλό βράδυ.

ΡΟΥΛΑ: Είναι το πιο τίμιο που μπορώ να κάνω για τη γυναίκα που είναι δίπλα σου, μετά από εννέα χρόνια που ήμασταν μαζί.

ΜΑΝΟΣ: Έχω παραδεχτεί τα λάθη μου. Τέλος πάντων, θα μιλήσουμε αύριο, πέσε να κοιμηθείς, ηρέμησε και θα πάνε όλα καλά. Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι ότι ευθύνομαι για τότε με τον Γ… Αλλά μέσα από το λάθος μου είδα και την αλήθεια. Πάντα θα σε αγαπάω, αυτό να ξέρεις. Πρόσεχε, θα μιλήσουμε. Καληνύχτα και εύχομαι όντως αυτός ο Τ… και ο καθένας να σε προσέχει.