Κλειστό το 14ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου μετά την πυρκαγιά

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, το 14ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, εξαιτίας μικρής έκτασης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε χώρο αποθήκευσης βοηθητικού εκπαιδευτικού υλικού στο 2ο όροφο του κτιρίου.

Όπως σημειώνεται: «η άμεση αντίδραση της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών διασφάλισε την άμεση και ασφαλή εκκένωση του κτιρίου, χωρίς να κινδυνέψει κανένας μαθητής. Η άμεση ανταπόκριση της πυροσβεστικής περιόρισε τη φωτιά πριν επεκταθεί σε άλλο χώρο, ενώ θα διεξάγει τις επόμενες μέρες έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς».

Η Δημοτική Αρχή και ακολούθως συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν στο χώρο και ξεκίνησαν την αποκατάσταση των ζημιών. Λόγω της έντονης δυσοσμίας και των εργασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν αποφασίστηκε από κοινού με τη διεύθυνση του σχολείου να παραμείνει κλειστό για σήμερα Τετάρτη 25/1.

Ωστόσο, για εξαιρετικές περιπτώσεις (λόγω εργασίας των γονέων) θα υπάρχει εκπαιδευτικό προσωπικό που θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει παιδιά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο του κτιρίου από τις 8:00 έως τις 13:15.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΧΑΙΔΑΡΙ, ΚΛΕΙΣΤΟ, 14Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!