πήραν-τηλέφωνο-την-αστυνομία-για-να-π-558944
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.07.2019 | 23:37

Πήραν τηλέφωνο την… Αστυνομία για να παραγγείλουν ναρκωτικά

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το… παράξενο σκηνικό συνέβη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς (ΓΕΠΑΔ) Στερεάς στη Λαμία, δύο υποθέσεων ναρκωτικών.

Την ώρα της παρουσίασης ένα από τα κατασχεμένα τηλέφωνα, άρχισε να χτυπάει επίμονα, προκαλώντας αρχικά την έκπληξη των παρευρισκομένων δημοσιογράφων και μετά τα γέλια τους.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας βρίσκεται στην έρευνα εγκληματικής ομάδας που διακινούσε σκληρά ναρκωτικά, έχοντας ήδη προβεί σε 11 συλλήψεις.

Η διατήρηση ανοιχτών κινητών, βοηθάει στην περαιτέρω έρευνα, καθώς είναι πολλοί αυτοί που επιμένουν να καλούν τη σπείρα για να προμηθευτούν απαγορευμένες ουσίες.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν από την Αστυνομία, στο συγκεκριμένο κύκλωμα εμπλέκονται επιφανείς πολίτες, όπως δικηγόρος, ιατρός και στρατιωτικός και η υπόθεση έχει ακόμη σημαντικές προεκτάσεις.