πήλιο-22χρονη-θα-καιγόταν-ζωντανή-από-τ-1134835
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.02.2023 | 09:14

Πήλιο: 22χρονη θα καιγόταν ζωντανή από την ξυλόσομπα

Ένα φρικτό ατύχημα, το οποίο παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, υπέστη μια 22χρονη από τη Δράκεια Πηλίου, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, η 22χρονη στην προσπάθεια της να ανάψει την ξυλόσομπα, πήρε φωτιά το οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο της σώμα.

Πρόκειται για την Αντιέλα Τζόκα, η οποία βρίσκεται στην μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» του Βόλου και είναι σε καταστολή. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως οι γιατροί διαβεβαιώνουν πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, έπειτα από επικοινωνία με την οικογένεια πήρε την απόφαση σε συνεργασία με το Τοπικό συμβούλιο, να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να βοηθήσει όλο το χωριό- με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας- προκειμένου να καλυφθούν τα νοσήλεια και οι επεμβάσεις που θα ακολουθήσουν.

«Η Αντριέλα έχει την συμπαράσταση όλων», τόνισε η εκπρόσωπος του Συλλόγου κ. Αθανασία Λύτρα και κοινοποιήθηκε τραπεζικός λογαριασμός.

Χρήματα συγκεντρώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό GR1301104610000046101287590 (Εθνική Τράπεζα) στο όνομα Emanuel Gjoka (αδερφός της Αντριέλας), στον Αναπτυξιακό Σύλλογο, ενώ χρήματα συγκεντρώνει και η Κοινότητα.