Πιέσεις δέχεται ο Τσιόδρας για να δώσει συνέντευξη στα κανάλια – Τι απαντά

Μετά το πέρας της επίσημης ενημέρωσΛΙΑης για την πορεία εξάπλωσης του κορωνοϊού, είναι αυτονόητο ότι οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που δέχεται ο Σωτήρης Τσιόδρας για να εμφανιστεί σε ειδησεογραφικές -και όχι μόνο- εκπομπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Εξάλλου, ο ίδιος δεν έχει δώσει ποτέ συνέντευξη πέραν της επίσημης ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας και, ως εκ τούτου, μια παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα σε οποιαδήποτε εκπομπή ή σε δελτίο ειδήσεων θα… απογείωνε τα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, ο ίδιος απαντά σε όλους τους συνομιλητές του πως όταν λέει ότι επιστρέφει στην καθημερινότητά του, το εννοεί: δηλαδή, επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο και δεν σκοπεύει να γίνει «μαϊντανός», γυρνώντας από κανάλι σε κανάλι.

Άλλωστε, το ίδιο έλεγε και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν είχε και τότε πολλές προτάσεις να εμφανιστεί στην τηλεόραση, αλλά εκείνος παρέπεμπε στο καθημερινό briefing στο Υπουργείο Υγείας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, KANALIA, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΙΕΣΕΙΣ, ΤΣΙΟΔΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!