πεύκη-ο-τραγικός-πατέρας-περιγράφει-τ-719426
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.01.2020 | 23:10

Πεύκη: Ο τραγικός πατέρας περιγράφει το περιστατικό- «Υπεραγαπούσαμε το παιδάκι»

Με λόγια κοφτά που «παγώνουν» ακόμα και τον πιο ψύχραιμο ακροατή, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο τραγικός άνδρας από την Πεύκη, ο οποίος μέσα σε μία στιγμή έχασε σύζυγο και κόρη. Τα λόγια του στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα είναι συγκλονιστικά και αποκαλύπτουν πως τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό φινάλε που επεφύλασσε η μοίρα για την 32χρονη νηπιαγωγό, η οποία χθες το πρωί πέταξε την 5χρονη κόρη της από την ταράτσα της τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια έκανε και εκείνη «βουτιά» θανάτου στο κενό.

Μιλώντας για την 5χρονη κόρη του που φέρεται να είχε γεννηθεί με σοβαρά προβλήματα ο τραγικός πατέρας είπε ότι τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του την υπεραγαπούσαν. «Έλεγε πως “είναι όλη η ζωή μου”».

Μάλιστα τόνισε πως τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η γυναίκα του δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, προσθέτοντας πως όλα στο σπίτι έδειχναν καλά παρά τα προβλήματα της πεντάχρονης κόρης του.

«Ήταν όλη η ζωή μου, η αγάπη μου, το μωρό μου» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως εξήγησε, όταν γεννήθηκε η κόρη τους και έμαθαν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα, το «πάλεψαν» μαζί.

Αναφερόμενος στις γιορτές που προηγήθηκαν της τραγωδίας, ο τραγικός πατέρας είπε πως η γυναίκα του ήταν «μία χαρά, χαρούμενη. Έφτιαξε και χριστουγεννιάτικη πίτα». Πρόσθεσε ακόμα ότι δε φαινόταν σκεπτική και προβληματισμένη, επαναλαμβάνοντας πως δεν ξέρει γιατί έκανε ό,τι έκανε.

«Ήμασταν μία χαρά χαρά αγαπημένοι, το αγαπάγαμε το παιδί πάρα πολύ, το λατρεύαμε, και έγινε ό,τι ξέρετε. Δεν το περίμενα».

Όπως εξήγησε, «με παιδί ΑμΕΑ πολλές μανάδες δεν είναι και πολύ ευτυχισμένες μέσα τους. Στεναχωριούνται. Το αγαπάγαμε, το φυλάγαμε, τα πάντα του κάναμε, εργοθεραπείες, φυσικοθεραπείες τα πάντα».

Μάλιστα ανέφερε και τα λόγια που του είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα, λίγο πριν πετάξει την κόρη της στο κενό και πηδήξει και η ίδια.

Όπως λέει η γυναίκα του ακουγόταν μία χαρά. Όταν τη ρώτησε «τι κάνετε», του απάντησε «μία χαρά είμαστε» και στη συνέχεια όταν της είπε «τι κάνει η μικρή», του απάντησε «καλά είναι».

Λίγη ώρα αργότερα τον ειδοποίησαν πως κάτι κακό είχε συμβεί στο σπίτι του. Όταν έφτασε «την είδα κάτω πεσμένη, την είχαν σκεπάσει με ένα σεντόνι. Δε με άφηναν να πλησιάσω. “Γιατί μου το έκανες αυτό αγάπη μου” είπα».

Τέλος έστειλε και ένα μήνυμα σε όλες τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να «έχουν δύναμη, θάρρος, τρομερή αγάπη».