πετρούπολη-νέα-κατάθεση-δίνει-η-28χρονη-1059128
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.02.2023 | 18:19

Πετρούπολη: Νέα κατάθεση δίνει η 28χρονη που κατήγγειλε βιασμό

Νέα κατάθεση καλείται να δώσει στην αστυνομία η 28χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο άνδρες, υπό την απειλή όπλου, τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου σε μπαρ στην Πετρούπολη.

Την Τρίτη 14/2 κατέθεσαν οι υπεύθυνοι του μπαρ, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που ισχυρίστηκαν ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους κάτι ύποπτο στις τουαλέτες του μπαρ, ενώ μάλιστα είπαν ότι η 28χρονη, η φίλη της και οι έξι Ρομά ήταν αρκετά φιλικοί μεταξύ τους.

Η κοπέλα κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση, παρουσία ψυχολόγου.

Η 28χρονη υποστήριξε ότι υπήρχαν τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες, η οποίοι μάλιστα δεν αντέδρασαν καθόλου, ενώ είδαν τον βιασμό της. Μάλιστα η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ Πετρούπολης ότι ένας σεκιούριτι την βρήκε σε δρόμο δίπλα από το μπαρ, σε πολύ κακή κατάσταση.

Παράλληλα είπε, ότι μετά τον βιασμό της στον οποίο αναγκάστηκε να ενδώσει στις τουαλέτες του μαγαζιού, υπό την απειλή όπλου, καυγάδισε με μέλη της παρέας αλλά και τον σεκιούριτι, ο οποίος μάλιστα φέρεται να την έδιωξε και να της είπε «να μην τον ακουμπάω».

Οι φερόμενοι ως βιαστές είναι γνωστοί στις αρχές, καθώς στο παρελθόν έχουν απασχολήσει την αστυνομία και για άλλα αδικήματα, ενώ έχουν βρεθεί και στη φυλακή.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο Ρομά που κατηγορούνται για τον βιασμό της 28χρονης στο μπαρ στην Πετρούπολη συνελήφθησαν, ενώ ο ένας κυκλοφορεί με το προσωνύμιο «Εσκομπάρ».