πετρούπολη-δεν-με-βοήθησε-κανένας-1047549
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.02.2023 | 22:45

Πετρούπολη: «Δεν με βοήθησε κανένας»

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση της 28χρονης κοπέλας, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της μέσα σε μπαρ της Πετρούπολης.

Σύμφωνα με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star «Δε με βοήθησε κανένας», ενώ όπως είπε, ο βιασμός έγινε υπό την απειλή όπλου και μάλιστα παρουσία θαμώνων οι οποίοι δεν αντέδρασαν καθόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες, ενώ έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένα άτομα.

Στη δεύτερη κατάθεσή της, η οποία έγινε παρουσία ψυχολόγου και διήρκεσε 6 ώρες η 28χρονη είδε φωτογραφίες με πρόσωπα υπόπτων, ενώ υποστήριξε ότι την βίασαν υπό την απειλή όπλου έξω από την τουαλέτα του κλαμπ.

«Έγινε μέσα στην τουαλέτα. Απλά δε με πήραν στα καλά καθούμενα και με πήγαν μέσα. Είχαν προηγηθεί και άλλα προηγουμένως. Με όπλο, είδε η φίλη μου το όπλο από τον έναν που είχε και μου το είπε. Με πήρε ο άλλος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έχει το όπλο πάνω του, με έβαλε μέσα στην τουαλέτα και με βίασε», είπε το θύμα στο Star.

«Μου έδειξε το όπλο μες στην τουαλέτα και τρομοκρατήθηκα. Άνοιξαν την πόρτα δύο άτομα, μας είδαν και γέλασαν. Δε βοήθησε κανένας», δήλωσε η 28χρονη.

Η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον ένα άτομο, ενώ δηλώνει πως δεν είναι σίγουρη για το δεύτερο. Επιμένει δε ότι δεν τους γνώρισε πριν από εκείνο το βράδυ.

Στην αστυνομία έχουν καταθέσει και οι υπεύθυνοι και το προσωπικό του μπαρ.