πέτρος-φιλιππίδης-το-καλύτερο-που-έχ-1041644
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.11.2022 | 15:39

Πέτρος Φιλιππίδης: «Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Πρωινό, για τον Πέτρο Φιλιππίδ, ο οποίος όπως είπε κατέρρευσε στο δικαστήριο.

Ο κ. Δημητρακόπουλος περιέγραψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν μπορούσε να αναπνεύσει και δήλωσε πως ίσως θα ήταν καλύτερα να σκοντάψει και να πέσει από το μπαλκόνι.

«Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε μέσα στην αίθουσα μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Κική Μπακιρτζίδου, η Εύα Μπόμπολη, η Αθηνά Πολίτου, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε.

Πρώτη φορά στη ζωή μας μετά από τόσους μήνες ποινική διαδικασία, είδαμε έναν Πέτρο Φιλιππίδη που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, που είχε ταχυπαλμία και για πρώτη φορά το λέω και συγκλονίζομαι που το λέω, μας είπε: «Αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω στο σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι.

Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό».

Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μετά από τόσους μήνες τον Φιλιππίδη να μην μπορεί να αναπνεύσει από την κατάσταση που είχε έρθει και προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε.

Αυτό είναι μια στιγμή που ευτυχώς δεν το είδε ούτε το παιδί του ούτε η γυναίκα του. Το βιώσαμε όμως εμείς οι δικηγόροι. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί, που έχουν περάσει τόσοι μήνες», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.