πέτρος-φιλιππίδης-για-αυτό-τον-παράτ-871443
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.09.2021 | 11:32

Πέτρος Φιλιππίδης: Για αυτό τον «παράτησε» ο δικηγόρος του

«Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη». Αυτή είναι η λακωνική δήλωση του γνωστού δικηγόρου Θέμη Σοφού και υποψηφίου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, σύμφωνα με το dikastikoreportaz. Μάλιστα, ο νέος δικηγόρος του ηθοποιού προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στον αέρα του Πρωινού σχετικά με δηλώσεις που έκανε για τον κατηγορούμενο.

Τι συνέβη και παραιτήθηκε από την υπόθεση ο δικηγόρος του Φιλιππίδη;

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν και μιλούν για τους λόγους που ο Θέμης Σοφός αποχώρησε από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, του ηθοποιού που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Αρκετοί αναφέρουν πως η αποχώρησή του έχει να κάνει με τις εκλογές στον δικηγορικό σύλλογο, όπου ο κ. Σοφός είναι αντιπρόεδρος. Κάτι τέτοιο ωστόσο μπορεί και να μην ισχύει καθώς δεν έχει συμβεί ποτέ σε προηγούμενες εκλογές.

Όπως λοιπόν γράφουν δημοσιεύματα, ο δικηγόρος αποχώρησε από την υπόθεση λόγω έντονων διαφωνιών με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αρχικά δήλωσε κάθετα αντίθετος με την κίνηση του ηθοποιού να κάνει διαρροές στις εκπομπής μέσα από την φυλακή, καθώς δημιουργεί προβλήματα στην υπερασπιστική γραμμή που θέλει να ακολουθήσει.

Η τελευταία όμως διαφωνία που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν μια διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών που εμφανίστηκε όσο βρίσκεται ο ηθοποιός στις φυλακές.