πέτρος-φιλιππίδης-αυτό-είναι-το-χυδαί-871443
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.10.2021 | 13:20

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε ηθοποιό

Δεν μάσησε τα λόγια της η Εισαγγελέας για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη, ζητώντας να δικαστεί για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην περίπτωση της Σ. Μ., η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τις ορέξεις του ηθοποιού στο θέατρο Μουσούρη:

«Η παθούσα τρομοκρατημένη μόλις βγήκε έξω από το θέατρο επικοινώνησε τηλεφωνικά με την φίλη της Β.Χ. η οποία τη συνάντησε στην Πλατεία Βικτωρίας και προσπάθησε να την ηρεμήσει. Σημειωτέον δε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης της παθούσας με τη φίλη της ο κατηγορούμενος απέστειλε στο κινητό της τηλέφωνο ένα χυδαίο μήνυμα με το εξής περιεχόμενο:

«Θέλω να σε γ@μ… την επόμενη φορά δεν θα μου ξεφύγεις, θέλω να μου γλείψεις τον π…, να σε χ… παντού», ανέφερε η Εισαγγελέας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, από τη μεριά του, υποστήριξε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως γνωρίζει τις τρεις γυναίκες σε βάρος των οποίων τα αδικήματα δεν έχουν παραγραφεί, ενώ παραδέχτηκε πως η μία εξ’ αυτών είναι και καλή του φίλη.

«Ξέρω για ποιες μιλάμε. Η μία είναι και προσωπική μου φίλη. Έχω κληθεί κι εγώ στην ανάκριση κι έχω καταθέσει. Έχουμε ακούσει ότι τα τρία αυτά κορίτσια θέλουν να γίνουν γνωστά μέσα από αυτή την υπόθεση. Αυτό είναι ψευδές. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ και μέχρι τη δίκη δεν θα ξέρει κανείς για ποιες μιλάμε. Δεν είναι γνωστές τηλεοπτικά», είπε χαρακτηριστικά.