πετράλωνα-σπάει-τη-σιωπή-του-ο-17χρονος-1059762
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.12.2022 | 12:00

Πετράλωνα: Σπάει τη σιωπή του ο 17χρονος για τη φρίκη που βίωνε

Συγκλονίζει ο 17χρονος που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα του στα Πετράλωνα, όπως έχει καταγγείλει ο ίδιος και η αδελφή του.

Όπως είπε για πρώτη φορά ο Φίλιππος μιλώντας στον ALPHA, «στην αρχή υπήρχαν αγγίγματα και στη συνέχεια ήρθαν οι πρώτοι βιασμοί. Με απειλούσε ή και με δωροδοκούσε για να με βιάζει. Μου έδινε 5 ευρώ.

Ήταν ένα διαρκές έγκλημα. Είχαμε συνηθίσει σε αυτό. Ήταν η καθημερινότητά μας να τριγυρνά γυμνός, άλλες φορές με τα εσώρουχα, να μας χαϊδολογάει, να μας φιλάει».

«Όλο αυτό το «άρρωστο» μου έγινε πρώτη φύση. Νομίζοντας ότι όλο αυτό ήταν φυσιολογικό, μπορεί να έβλεπα έναν άνδρα ή μια γυναίκα και να τριβόμουν στα γόνατά τους» τόνισε ο 17χρονος και πρόσθεσε:

«Αρχίζω να καταλαβαίνω ότι όλο αυτό που γίνεται, δεν είναι φυσιολογικό όταν μπήκε στη ζωή μας ο Χρήστος Κρεμνιώτης. Και αυτό όχι αμέσως γιατί… έβγαζα και προς αυτόν συμπεριφορές. Τριβόμουν στα γόνατά του, σε καρέκλες μπροστά του. Η αντίδραση της μητέρας όταν έκανα εγώ αυτό το πράγμα και η αδελφή μου ήταν να χασκογελάει. Με πολύ κόπο ο Χρήστος άρχισε να μου εξηγεί ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό και αποφασίσαμε να αντιδράσουμε. Τότε ήμουν 12 ετών. Είχα αρχίσει να αποκτώ συνείδηση».