Πέθανε πρώην αντιδήμαρχος (φωτο)

Εχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο ο πρώην αντιδήμαρχος Σηπιάδος, Παναγιώτης Παναγιώτου.

Ο 71χρονος πρώην αυτοδιοικητικός γεννήθηκε στην Ξινόβρυση και έζησε στο Λαύκο όπου παντρεύτηκε και μεγάλωσε μία πολύ όμορφη οικογένεια. Από τον γάμο του απέκτησε δύο παιδιά, τον Θόδωρο Παναγιώτου, που είναι στρατιωτικός και τη Δήμητρα Κουτούπη που είναι προϊσταμένη στο δημόσιο ΚΤΕΟ.

Στον επαγγελματικό στίβο εργάστηκε ως αυτοκινητιστής στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Ομως, η μεγάλη του αγάπη ήταν ο τόπος του, ο Λαύκος, ο πρώην δήμος Σηπιάδος. Στο πλευρό του πρώην δημάρχου Σταμάτη Βακούλα εκλέχτηκε δύο φορές ως αντιδήμαρχος και έκανε πάρα πολλά έργα στην περιοχή, καθώς αγωνιούσε για το κοινό συμφέρον και το αύριο.

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο πριν από δεκαπέντε χρόνια. Ομως, δεν το έβαλε κάτω στιγμή και άντεξε. Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση απομακρύνθηκε όταν αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, όμως δεν σταμάτησε να προσφέρει ποτέ.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Γενέσεως Θεοτόκου Λαύκου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΡΩΗΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!