πέθανε-ο-τίτος-παπαδάκης-υπήρξε-σχεδ-928722
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.07.2021 | 21:04

Πέθανε ο Τίτος Παπαδάκης – Υπήρξε σχεδόν 20 χρόνια πρόεδρος της κοινότητας Ροδιάς

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του Τίτου Παπαδάκη που “έφυγε” από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 73 ετών, νοσηλευόμενος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έδινε θαρραλέα τη μάχη του. Ο Τίτος Παπαδάκης ήταν αυτοδιοικητικός, έδωσε μάχες και είχε πάθος για τα κοινά.

Το αλιευτικό καταφύγιο της Ροδιάς που ξεκίνησε με τις προσπάθειες και την επιμονή του. Διετέλεσε σχεδόν 20 χρόνια πρόεδρος της Κοινότητας Ροδιάς, επί 2 χρόνια αντιδήμαρχος Γαζίου επί Δημαρχείας Γιώργου Μαρκογιαννάκη και για 10 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Γαζίου.

Συλλυπητήρια από τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ ΤV στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου και ώρα 11:30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στη Ροδιά θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10:30 για προσκύνημα.

 Μενέλαος Μποκέας:«Ο Τίτος Παπαδάκης υπήρξε για τη Ροδιά, το Γάζι και το Μαλεβίζι οραματικός, διεκδικητικός και πάνω από όλα άξιος εκπρόσωπος του τόπου»

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθιη δήλωση για το θάνατο του τέως Αντιδημάρχου Γαζίου και τέως Προέδρου της Κοινότητας Ροδιάς Τίτου Παπαδάκη:

«Δύσκολα βγαίνουν οι λέξεις όταν μαθαίνεις πως ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές έφυγε από τη ζωή. Με βαθιά θλίψη και απέραντη συγκίνηση η αυτοδιοικητική οικογένεια του Μαλεβιζίου αποχαιρετά τον Τίτο Παπαδάκη, έναν άνθρωπο της προσφοράς, που πάλεψε όσο λίγοι στην πρώτη γραμμή.

Ο Τίτος υπήρξε για τη Ροδιά, το Γάζι και το Μαλεβίζι οραματικός και διεκδικητικός. Μια δυνατή φωνή και πάνω από όλα άξιος εκπρόσωπος του τόπου, μόχθησε με ζήλο και αυταπάρνηση. Είκοσι χρόνια Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδιάς, αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Γαζίου. Του οφείλουμε πολλά.

Τίτο περήφανος που σε γνώρισα και με τίμησες με τη φιλία και την εμπιστοσύνη σου. Δε θα ξεχάσω ποτέ την μικρή αλλά ταυτόχρονα συναρπαστική και δυνατή κοινή μας διαδρομή.

Ο τόπος σου σε ευχαριστεί για όλα όσα του πρόσφερες.»

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για το θάνατο του

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συνήλθε χθες σε έκτακτη συνεδρίαση, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο του τέως Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Γαζίου, καθώς και τέως Προέδρου της Κοινότητας Ροδιάς, Τίτου Παπαδάκη, εκδίδοντας ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

“Για τον αδόκητο χαμό του συντοπίτη μας, τέως Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Γαζίου καθώς και τέως Προέδρου της Κοινότητας Ροδιάς Τίτου Παπαδάκη, το Δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφασίζει ομόφωνα:Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.Να παραστεί ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου.

Να προχωρήσει ο Δήμος σε ονοματοδοσία εις μνήμην του.Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο”.

πηγή: neakriti.gr