πέθανε-ηθοποιός-του-beverly-hills-90210-115616
ΚΟΣΜΟΣ | 19.02.2020 | 09:35

Πέθανε ηθοποιός του «Beverly Hills 90210»

Πέθανε σε ηλικία 66 ετών η ηθοποιός Esther Scott, που έχει εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το TMZ, όπως ανακοινώθηκε από την οικογένειά της η ηθοποιός έπαθε ανακοπή την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο σπίτι της στην Santa Monica και μετά από νοσηλεία μιας περίπου εβδομάδας κατέληξε.

Όπως μεταδίδει το ΤΜΖ, η ηθοποιός ήταν περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα όταν έφυγε από τη ζωή. Η αδελφή της, Shaun, σχολίασε: «Αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε, την σταματούσαν συχνά στο δρόμο οι άνθρωποι γιατί θα την αναγνώριζαν – αλλά δεν γνώριζαν το όνομά της. Ελπίζω τώρα να θυμούνται το όνομά της, τη δουλειά της και το πόσο πρόσφερε στη βιομηχανία του θεάματος και της ψυχαγωγίας».

H Esther Scott εκτός από τις 73 ταινίες που είχε παίξει έγινε γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το «Beverly Hills 90210», το «Melrose Place» και το «ER». Είχε επίσης δανείσει την φωνή της στο Shodu της κινηματογραφικής επιτυχίας Star Wars.