πέθανε-από-κορωνοϊό-ο-γιατρός-μιχάλης-912410
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.06.2021 | 23:00

Πέθανε από κορωνοϊό ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου – Ήταν κατά των εμβολίων

Ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου, από την Πάφο, πέθανε σε ηλικία 66 ετών και ήταν ένα πρόσωπο αγαπητό που πρόσφερε συνεχώς βοήθεια στους πολίτες, ενώ ιδιαίτερη αδυναμία του είχαν οι κάτοικοι της πόλης, αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ.

Ο γιατρός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έδινε μάχη με τον κορωνοϊό. Η τραγική αυτή κατάληξη προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Πάφου. Η επαγγελματική ιδιότητα του εκλιπόντος, το γεγονός ότι ήταν ηλικίας μόλις 66 ετών και κυρίως η γνωστοποίηση ότι έχαιρε άκρας υγείας πριν την προσβολή του από τον ιό, αποτελούσαν αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις κοινωνικές συναθροίσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα ενεργός, όπως αναφέρει το philenews.com.

Ήταν γνωστό και επίσης αποτέλεσε αντικείμενο συζητήσεων, τις μέρες που ο Μιχάλης Μάρκου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ότι είχε εκφρασθεί δημοσίως πριν νοσήσει ο ίδιος για τον κορωνοϊό, εμφανιζόμενος ως υποστηρικτής της θέσης ότι αποδίδεται υπερβολική σημασία στην πανδημία και τις συνέπειες από τη νόσο Covid 19.

Όπως αναφέρεται και σε ανάρτηση της ομάδας ΓΕΣΥ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ο γιατρός ήταν γνωστός αντιεμβολιαστής.

Μερικές από τις σκληρές αντιεμβολιαστικές τοποθετήσεις του:

«Οποιοσδήποτε νομοθετήσει έστω έμμεσο εκβιασμό εμβολιασμού μπορούμε να ζητούμε ασφαλιστικά μέτρα από το δικαστήριο».