περιστέρι-σε-πλειστηριασμό-σπίτι-από-82180
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.11.2016 | 17:44

Περιστέρι: Σε πλειστηριασμό σπίτι από Ισπανική τράπεζα – Σε εξέλιξη συγκέντρωση (βιντεο & φωτο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά πλειστηριασμού που πρόκειται να λάβει χώρα στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Ο πλειστηριασμός αφορά σε σπίτι  που ο ιδιοκτήτης του έχει χρέη σε ισπανική τράπεζα. Πρόκειται για τη Union de Creditos Inmobiliarios, το οποίο είναι πίσω από τους πλειστηριασμούς στην Ισπανία, πλειστηριάζει σπίτι στο Περιστέρι.

pleistiriasmos-peristeri_aftodioikisi

pleistiriasmos-peristeri1_aftodioikisi

«Ιδιαίτερο βάρος και σημασία δίνεται, σύμφωνα με στελέχη του κινήματος, αυτήν την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου. Αποτελεί ντροπή και όνειδος ότι στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου (Παρασκευοπούλου 16) προσέρχεται η Ισπανική τράπεζα Union Creditos Inmobiliarios, η οποία διαθέτει και αντίστοιχο fund, προκειμένου να βγάλει στο σφυρί κατοικία 77 τετραγωνικών μέτρων!

Όλοι οι Περιστεριώτες/τισσες, και όχι μόνο, καλούνται να δώσουν την αγωνιστική παρουσία τους την Τετάρτη (2/11) στο Ειρηνοδικείο της πόλης τους στις 3μμ για να απαντήσουν με τον πρέποντα τρόπο στην “Ισπανική” ληστεία και να ματαιώσουν τον πλειστηριασμό», αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα της Επιτροπής Δράσης Περιστερίου.

pleistiriasmos-peristeri2_aftodioikisi

pleistiriasmos-peristeri3_aftodioikisi

Πηγή: newsbeast.gr