περιστέρι-ανθρωποκυνηγητό-για-τον-πα-1055959
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.08.2022 | 07:30

Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος αγνοείται μετά το άγριο έγκλημα. Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι ο βασικός ύποπτος καθώς δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, η οποίας πάλεψε για τη ζωή της, όπως μαρτυρούν οι εκδορές στο πρόσωπό της.

Η νεαρή Ρομά με καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας, είχε δεσμό, εδώ και λίγους μήνες με τον 22χρονο, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τους συγκατοίκους του.

Τη 17χρονη Νικολέτα βρήκε νεκρή η αδελφή της, η οποία την αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα μαζί με τη μητέρα της, ενώ από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που προήλθε από ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον του αλλοδαπού, τονίζουν πως σήμερα θα παραδοθεί βάζοντας τέλος στο θρίλερ της υπόθεσης.

Ο 22χρονος φυγάς, θα υποστηρίξει πως είχε ένα άγριο επεισόδιο με το 17χρονο κορίτσι και ευρισκόμενος εν βρασμώ ψυχής το έπνιξε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί ολα τα πράγματα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άτομα απο το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον, τον φυγάδευσαν στα βόρεια προάστια προετοιμάζοντας το έδαφος για την παράδοση του στις διωκτικές αρχές. Σοκαρισμένος από την δολοφονία της 17χρονης κόρης του στο Περιστέρι είναι ο πατέρας της Νικολέττας.

Οι δηλώσεις του πατέρα της 17χρονης

Κανένα παράπονο από τη σχέση της με τον 21χρονο Πακιστανό δεν είχε η 17χρονη, δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε σε δηλώσεις του στον Alpha χθες Τρίτη.

Πρόσθεσε πως έμαθε τα τραγικά νέα για την κόρη του από τις ειδήσεις και ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο είχε λεπτομέρειες για την υπόθεση. «Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα», είπε.