Πένθος στο «Σκλαβενίτη»: Ποιος πέθανε

 • Απο Μάκης Χολέβας
 • 7 Αυγούστου 2021 - 11:45
 • Comments Off
"Σκλαβενίτης": Τι αλλάζει στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης

Πένθος στον «Σκλαβενίτη»

Με επίσημη ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, «το οποίο συνήλθε εκτάκτως το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 στα γραφεία της Εταιρείας, που βρίσκονται στη Λεωφ. Κηφισού 136, στο Περιστέρι, ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέα Ποταμιάνου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός σημαντικού Ανθρώπου για την Εταιρεία, ο οποίος χαρακτηριζόταν από το πάθος του και τη μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα καθώς και για τη συνεισφορά του στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Tο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και με παμψηφία τα παρακάτω:

 1. Σύσσωμο το Δ.Σ. να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στις 11:00 π.μ. στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.
 2. Την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, σε όλα τα Καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική.
 3. Στη μνήμη του εκλιπόντος να κατατεθούν τα ακόλουθα ποσά:
  1. 5.000€ για τα Special Olympics Ελλάδας
  2. 5.000€ για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών
  3. 5.000€ για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
 4. Το παρόν να δημοσιευθεί στον ημερήσιο Τύπο».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]