πέντε-συλλήψεις-για-τα-επεισόδια-μετά-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.01.2019 | 16:34

Πέντε συλλήψεις για τα επεισόδια μετά τον αγώνα Πανιωνίου – ΑΕΚ

Σε πέντε συλλήψεις για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα της Super League Πανιώνιος – ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα της Super League, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης, ομάδα ατόμων επιτέθηκε έξω από το γήπεδο σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία, με ρίψη φωτοβολίδας χειρός και πετρών, ενώ με τα χέρια και τα πόδια τους κατάφεραν χτυπήματα σε αυτούς.

Από την ανωτέρω επίθεση τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, για την παροχή πρώτων βοηθειών. Επίσης προκλήθηκαν φθορές σε δύο υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες.

Από την περιοχή πέριξ της επίθεσης προσήχθησαν μετά από αναζητήσεις 11 άτομα, πέντε εκ των οποίων αναγνωρίστηκαν ως δράστες της επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών.

Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 19 και 30 ετών και τρείς αλλοδαπούς ηλικίας 20, 34 και 35 ετών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.