πελάτισσα-απειλεί-ντελιβερά-να-δούμ-658013
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.07.2019 | 12:03

Πελάτισσα απειλεί ντελιβερά: «Να δούμε αν θα έχεις δουλειά μετά»

Το viral βίντεο ενός νεαρού που δουλεύει ντελίβερι και ακούει την πελάτισσα να τον απειλεί επειδή δεν της πήρε τσιγάρα.

Το γύρω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα video που έχει τραβήξει ένας ντελιβεράς, την ώρα που παραδίδει μία παραγγελία.

Η πελάτισσα είχε ζητήσει, εκτός από τους καφέδες να της πάνε και τσιγάρα, κάτι όμως που ο νεαρός αρνήθηκε…

Λες και ήξερε τι τον περιμένει, τράβηξε ένα video στο οποίο ακούγονται δύο γυναίκες να εκφράζουν τα έντονα παράπονά τους για την απόφαση του ντελίβερι, να τον ειρωνεύονται και στο τέλος να τον απειλούν: «Να δούμε αν θα έχεις δουλειά μετά».

Και όλα αυτά, σε μέρες με μεγάλη ζέστη, όπως αναφέρει και ο ίδιος στην περιγραφή…

«Πήρα λοιπόν την παραγγελία με σκοπό να φτάσω στον προορισμό μου, έφτασα στην ενλόγω Κυρία η οποία όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπονέθηκε διότι δεν της αγόρασα τσιγάρα απ’το περίπτερο. πρεπει να είσαι πολύ μικρός στο μυαλό για να θες να χάσει το μεροκάματο του ένα παιδί γαιτι δεν σου έφερα τα τσιγάρα σου. Δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι δύσκολο σε αυτήν τη δουλειά. Από τη στιγμή που δέχεσαι να κάνεις delivery είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα όλα είναι πιθανά!

* Το βίντεο είναι καθαρά για δείτε ένα μικρό απόσπασμα μιας βάρδιας ενός διανομέα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ».

Καλό θα είναι να καταλάβουμε όλοι πως οι ντελιβεράδες, οι κούριερ και γενικώς όσοι δουλεύουν έξω, με ζέστη, κρύο, χιόνια, βροχή, δεν είναι υπηρέτες μας.

Κάνουν μία συγκεκριμένη δουλειά. Δεν είναι υπηρέτες μας ή βοηθοί μας…

Για αυτό δείξτε τους τον σεβασμό που αξίζουν και πείτε τους ένα «καλό δρόμο» φεύγοντας…