πειραιάς-ανατροπή-στην-υπόθεση-με-τη-σ-1096013
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.05.2023 | 11:17

Πειραιάς: Ανατροπή στην υπόθεση με τη σύλληψη 44χρονου για βιασμό 18χρονης

Νέα τροπή στην υπόθεση με την σύλληψη ενός 44χρονου στον Πειραιά, μετά από καταγγελία 18χρονης που θεώρησε ότι πρόκειται για τον… βιαστή της .

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στις 6/5/2023, στο τμήμα ασφάλειας του Δημοτικού Θεάτρου ένας άγνωστος άνδρας, την ακολούθησε το βράδυ ενώ επέστρεφε σπίτι της και με τη βία την ακινητοποίησε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ ήταν σε εξέλιξη , ωστόσο η ίδια χθες, ενώ βρισκόταν στο πασαλιμάνι, είδε τον 44χρονο με αποτέλεσμα να νομίζει ότι πρόκειται για τον άγνωστο που είχε καταγγείλει. Η 18χρονη τον ακολούθησε, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια .

Το ακινητοποίησαν διερχόμενοι πολίτες, αλλά τελικά δεν ήταν αυτός

Μάλιστα μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί που η ίδια κάλεσε, τον 44χρονο κρατούσαν πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί γύρω του .

Εκείνος αντιστάθηκε κατά την σύλληψη του με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του μόνο για απείθεια, καθώς όταν οδηγήθηκε στο τμήμα η νεαρή καταγγέλλουσα τελικά δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο του τον βιαστή της , καθώς φέρεται να είπε ότι νόμιζε ότι ήταν αυτός.

Μετα από ενημέρωση της εισαγγελίας ο 44χρονος Αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για βιασμό .