παύλος-βαρδινογιάννης-τζίνα-αλιμόνο-546111
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.10.2018 | 13:40

Παύλος Βαρδινογιάννης- Τζίνα Αλιμόνου: Αυτή η κόντρα δεν έχει τέλος

Αυτή η κόντρα δεν έχει τέλος. Ο λόγος για τον Παύλο Βαρδινογιάννης και την Τζίνα Αλιμόνου οι οποίοι για ακόμα μια φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espressoοι δύο πλευρές συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018 ο επιχειρηματίας σε βάρος της ηθοποιού.

Η συγκεκριμένη αίτηση αφορά ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση των παιδιών του ζευγαριού. Ειδικότερα, η Τζίνα Αλιμόνου σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του επιχειρηματία αποφάσισε ξαφνικά (και αναιτιολόγητα) να διακόψει τα μαθήματα ξένων γλωσσών που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, διαταράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμά τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Αλιμόνου δεν είχε προβεί σε κάποια σχετική συζήτηση με τον πρώην σύζυγό της.

Ωστόσο, στο δικαστήριο η πλευρά της ηθοποιού ζήτησε αναβολή στη συζήτηση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων να επαναπροσδιοριστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Πάντως ο Νοέμβριος προβλέπεται κρίσιμος μήνας για τα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα του επιχειρηματία με την ηθοποιό, καθώς αναμένεται και η έκδοση νέας δικαστικής απόφασης αναφορικά με την περαιτέρω μείωση της διατροφής που καταβάλλεται κάθε μήνα στην πρώην σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του.