παύλος-γιαννακόπουλος-διαλυμένος-494954
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.06.2018 | 17:41

Παύλος Γιαννακόπουλος: «Διαλυμένος» ο γιος του, Δημήτρης στην κηδεία (φωτο)

“Ράκος” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξέσπασε σε κλάματα τη στιγμή που συνόδευσε τη σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου στη Μητρόπολη, για τη νεκρώσιμο ακολουθία.

Είχε μόλις ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και η σορός του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού βγήκε από τον Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου για να μπει στη Μητρόπολη, για τη νεκρώσιμο ακολουθία.

Εμφανώς συντετριμμένος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε εκείνη τη στιγμή στην Μητρόπολη, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, τη σύζυγο και τα παιδιά του. Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, την ώρα που ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε “αθάνατος”, χειροκροτούσε και φώναζε συνθήματα.

“Εκεί ψηλά, στη Θύρα 13, έχουμε έξι ευρωπαϊκά, τα τρία να κοιτάνε στην Αθήνα, τα τρία προς τον Πειραιά. Κι αν σήμερα, που έφυγε ο Παύλος και πέταξε ψηλά στον ουρανό δεν ξεχάσω τι μου χάρισε ποτέ μου, γι’ αυτό κι εγώ θα τραγουδώ” και “Μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας, Παύλο θεέ για πάντα ανάμεσα μας” φώναζε ο κόσμος.