πάτρα-υπό-αστυνομική-επιτήρηση-το-μνη-998057
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.03.2022 | 12:31

Πάτρα: Υπό αστυνομική επιτήρηση το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών -Πιασμένοι χέρι-χέρι οι γονείς

Πάτρα: Υπό την επιτήρηση της αστυνομίας τελέστηκε το μνημόσυνο της 9χρονης Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας που έφυγαν νωρίτερα από τη ζωή υπό συνθήκες που διερευνώνται από το Τμήμα Ανθρωπικτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθέριου στην Πάτρα παρευρέθη αρκετός κόσμος προκειμένου να συλλυπηθούν στους γονείς. Οι γονείς των τριών κοριτσιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας παρέμειναν σιωπηλοί.

Η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών έχει απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την ΕΛ.ΑΣ η οποία για να αποφύγει ανεπιθύμητες καταστάσεις έλαβε τα μέτρα της. Την ώρα ώρα του μνημοσύνου βρίσκονταν στον περίβολο του Ναού, άντρες της αστυνομίας.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσουν νοσηλευτές και γιατροί από δύο νοσοκομεία στην Πάτρα όπου είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στην Αθήνα.

Στελέχη των Αρχών μιλούν για μία έρευνα που έχει λάβει συγκεκριμένη κατεύθυνση και για «εξαιρετικά κατατοπιστικές καταθέσεις», τονίζοντας, παράλληλα, πως «γίνονται προσεκτικές κινήσεις που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».