πάτρα-υπάρχει-κενό-στην-υπόθεση-λέε-1006126
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.04.2022 | 08:11

Πάτρα: «Υπάρχει κενό στην υπόθεση», λέει ο Κατερινόπουλος

Ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, δήλωσε πως υπάρχει ακόμα κενό στην υπόθεση, όσον αφορά στο κίνητρο της, ενώ ελπίζει αυτό να λυθεί από τις ανακριτικές Αρχές. «Ως προς το κίνητρο υπάρχει ένα κενό, θέλω να πιστεύω πως στην πορεία θα δώσουν την απάντηση οι ανακριτικές Αρχές», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Star.

Ξεκαθαρίζει πως η κεταμίνη είναι πολύ εύκολο να βρεθεί: «Κεταμίνη μπορεί να βρει και οποιοσδήποτε στη μαύρη αγορά και στην πιάτσα των ανθρώπων που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Εδώ όμως συνεχίζουμε να βλέπουμε το ίδιο έργο. Βλέπουμε ένα ζευγάρι που είχε δώσει μια κοινή συνέντευξη καθόλα αγαπημένο, έτσι έδειχναν. Μετά τη σύλληψη της βλέπουμε μια διάσταση απόψεων στα ΜΜΕ. Στην κατάθεσή του, όμως ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει τη σύζυγό του. Άλλα είπε στην κατάθεση του και άλλα λέει δημόσια» υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ο ίδιος είπε πως η νέα ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας πρέπει να διευκρινιστεί περαιτέρω.

«Για τους άλλους δύο θανάτους που διατάχθηκε έρευνα, από ποιους θα γίνει η έρευνα; Αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργίες».

Συνολικά, θεωρεί πως η υπόθεση έχει καθυστερήσει υπέρ του δέοντος.

«Κάθε πολίτης οφείλει να ενημερώνει τις αρχές όταν υποψιάζεται την τέλεση κάποιου εγκλήματος. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι μια ΜΚΟ, δεν είναι δημόσια Αρχή. Οι γιατροί όφειλαν να ενημερώσουν ή την αστυνομία η τον εισαγγελέα. Ίσως τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Είδαμε και τον πατέρα που ζητούσε από τον καθηγητή να μπει το παιδί στη ΜΕΘ για να ενυδατωθεί. Φαίνεται πως δεν έχει μόνο η μάνα ιατρικές γνώσεις, αλλά και ο πατέρας. Ζητάει την είσοδο στη ΜΕΘ για ενυδάτωση. Ακούσατε, ακούσατε…», κατέληξε ο κ Κατερινόπουλος.