πάτρα-ξυλοκόπησε-άγρια-τη-γυναίκα-του-45606
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.03.2018 | 16:28

Πάτρα: Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

Δεν πίστευαν στα μάτια τους περίοικοι της οδού Μεσολογγίου βλέποντας έναν άνδρα να ξυλοκοπεί τη σύζυγό του, μπροστά στα έντρομα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του.

Τα παιδιά ούρλιαζαν βλέποντας τον «νταή» πατέρα να χτυπά τη μάνα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κρατούσε κάποια χρήματα προκειμένου να πληρώσει τα ενοίκια που όφειλε και εκείνος αποφάσισε να της τα πάρει για να διασκεδάσει με τους φίλους του.

Το ζευγάρι είναι σε διάσταση, ωστόσο οι επισκέψεις του «νταή» είναι συχνές. Μέχρι και η Αστυνομία εκλήθη προκειμένου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να επιληφθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας δημιουργεί συνεχώς επεισόδια αν και έχει εγκαταλείψει το σπίτι του. Αστυνομικοί παρεμβαίνουν σχεδόν κάθε μέρα σε επεισόδια με πρωταγωνιστές… εν διαστάσει συζύγους (ή και συζύγους που βρίσκονται στο ίδιο σπίτι αλλά διαπληκτίζονται).

Στοιχεία για την ενδοοικογενειακή βία

Κάθε χρόνο 3.500 γυναίκες πεθαίνουν λόγω ενδοοικογενειακής βίας στα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ. 62 εκατομμύρια γυναίκες στην ΕΕ, δηλαδή 1 στις 3 γυναίκες ηλικίας 15 και άνω, έχει υπάρξει θύμα σωματικής ή και σεξουαλικής βίας.

Επίσης 13 εκατομμύρια γυναίκες σε διάστημα 12 μηνών κατά τη διεξαγωγή της πανευρωπαϊκής έρευνας είχαν βιώσει κάποια μορφή ψυχολογικής βίας από έναν τέως ή νυν σύντροφο.

Πηγή: dete.gr