πάτρα-ξαναχτύπησαν-οι-εμπρηστές-τη-552691
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.07.2021 | 17:16

Πάτρα: Ξαναχτύπησαν” οι… εμπρηστές της αλληλογραφίας στις πολυκατοικίες

Καπνοί και αποπνικτική ατμόσφαιρα κινητοποίησαν τους ενοίκους πολυκατοικίας στην οδό Ναυαρίνου.

Το περίεργο περιστατικό εκείνο το μεσημέρι της Παρασκευής, κινηοποίησαν την περιοχή. Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο tempo24, κάποιος ή κάποιοι έβαλαν φωτιά στην … αλληλογραφία!

Μάλιστα λίγες ημέρες αργότερα κι ενώ η ανησυχία παρέμενε καθώς υπήρχαν διάφορες πληροφορίες, οι ένοικοι της συγκεκριμένης πολυκατοικίας συζητήσουν το ενδεχόμενο να βάλουν κάμερα στην είσοδο του κτιρίου.

Κατά πληροφορίες, φέρεται να είναι μία από τις πολλές μεθόδους επιτηδείων, προκειμένου να αιφνιδιάσουν τους ενοίκους και κατά την ώρα του πανικού, να βρουν την ευκαιρία να μπουν στα σπίτια τους, αρπάζοντας ότι βρουν μπροστά τους.

Ίδιο περιστατικό όμως κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική υπηρεσία και σήμερα Τετάρτη λίγο μετά τη 1. Η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στην οδό Υψηλάντου. Στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν για να τη σβήσουν, διαπίστωσαν ότι η φωτιά ξέσπασε στα γραμματοκιβώτια!

Άνδρες της Πυροσβεστικής κατέσβησαν την φωτιά χωρίς, ευτυχώς, να προλάβει να επεκταθεί στα διαμερίσματα. Λίγο αργότερα, έλαβε χώρα το ίδιο περίεργο περιστατικό στην οδό Πρεμετής, όπου εκδηλώθηκε νέα φωτιά στα γραμματοκιβώτια πολυκατοικίας!

Ευτυχώς, μέχρι σήμερα, η πυροσβεστική έχει επέμβει εγκαίρως.