Πάτρα: Βρήκατε έξω από την πόρτα σας, σκουπίδια ή ψόφιο ποντίκι; Καθόλου τυχαίο...
Κυριακή
5
Δεκέμβριος
Back

Πάτρα: Βρήκατε έξω από την πόρτα σας, σκουπίδια ή ψόφιο ποντίκι; Καθόλου τυχαίο…

Μην αγνοήσετε σε καμία περίπτωση, αν κάποια στιγμή βρείτε έξω από την πόρτα σας, σκουπίδια, ή ψόφιο ποντίκι…

Απίστευτη καταγγελία αυτή που έγινε από αναγνώστες του tempo24 για την περιοχή της Πάτρας.

Δώστε λοιπόν μεγάλη προσοχή έξω από τα σπίτια σας!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πρόκεται για … νέα μέθοδο “μπουκαδόρων”. Αφήσουν τα “εμπόδια” έξω από την πόρτα (συνήθως είναι μια σακούλα μια σκουπίδια, ή ψόφια ποντίκια) και περιμένουν…

Τί περιμένουν; Αν θα βγει κάποιος να το απομακρύνει… Αν παραμείνει εκεί η “παγίδα” τους τότε τα “ποντίκια” μπουκάρουν στα σπίτια και τα ξαφρίζουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες, βρίσκουν όλο και περισσότερα “κόλπα” προκειμένου να πείσουν τους ιδιοκτήτες να ανοίξουν τις πόρτες των σπιτιών τους, ή για να διαπιστώσουν αν είναι κάποιος μέσα κι έτσι… δεν θα χρειαστεί να “καταναλώσουν” και πολύ… ενέργεια.

Τα περιστατικά με τη νέα μέθοδο, όπως μας μεταφέρουν αναγνώστες είναι αρκετά. Ας έχουμε λοιπόν όλοι μας τα μάτια μας δεκατέσσερα, γιατί αν για εμάς κάτι που βλέπουμε μπροστά μας είναι τυχαίο… για κάποιους άλλους δεν είναι!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!