πάτρα-τροχαίο-για-τον-δικηγόρο-συγγεν-1005451
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.05.2022 | 16:50

Πάτρα: Τροχαίο για τον δικηγόρο συγγενών της σπιτονοικοκυράς – Ερευνάται αν συνδέεται με τις απειλές που δεχόταν

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ενεπλάκη ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη–Πισπιρίγκου στην Πάτρα, Ευγενίας Κούτρα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Θεοδωρόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το τροχαίο που είχε να σχετίζεται με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς -όπως ανέφερε- είχε δεχθεί απειλές να αποχωρήσει από την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς. «Θα αναλυθούν όλα αν είναι τυχαίο γεγονός το τροχαίο ή εάν είναι ένα τροχαίο που συνδέεται με τις απειλές που είχα δεχτεί ως δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς όταν ανέλαβα την υπόθεση» είπε χαρακτηριστικά.

«Με χτύπησε ένα αυτοκίνητο από πίσω το οποίο έχει εξαφανιστεί. Εγώ χτύπησα το μπροστινό όχημα και μετά και οι δύο βρεθήκαμε στο μεσαίο διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Το αυτοκίνητό μου σηκώθηκε στον αέρα» συμπλήρωσε.

«Με απειλούσαν να μην συνεχίσω την υπόθεση. Οι ανακριτικές αρχές και η Τροχαία θα διερευνήσει την υπόθεση. Υπάρχουν πλευρές από διάφορους ανθρώπους, που θέλησαν να με καλέσουν στο τηλέφωνο και να μου πουν να μην ασχοληθώ με τον κ. Δασκαλάκη. Άφησαν να εννοηθεί ότι θα πρέπει να έχω κάποιους φόβους για να μην βγάζω στοιχεία για τον ίδιο» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Ήθελα να αποδείξω ότι ο κ. Δασκαλάκης όντως είναι μέσα στο κάδρο των ευθυνών και ως πατέρας και ως πληρεξούσιος της σπιτονοικοκυράς. Εκείνος διαχειριζόταν τα οικονομικά της. Παραδέχθηκε ότι πήρε τη μηχανή του με τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς. Πρέπει να εξηγήσει εάν του είχε δώσει η ίδια την δυνατότητα να καταχράται την περιουσία της» κατέληξε ο δικηγόρος.