πάτρα-το-ξέσπασμα-του-πατέρα-των-τριών-998937
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.03.2022 | 10:28

Πάτρα: Το ξέσπασμα του πατέρα των τριών κοριτσιών-” δεν θα το αφήσουμε έτσι”

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι έρευνες για τους θανάτους τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.

Η εφημερίδα Πελοπόννησος επικοινώνησε με τον πατέρα των παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος ξεσπά για τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες.

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει», ήταν τα λόγια του πατέρα προς την εφημερίδα πριν λίγες ημέρες, τα οποία δημοσιεύονται σήμερα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης λέει επίσης δηλώνοντας σίγουρος ότι: «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει» αναφέρει.

«Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση», καταλήγει ο Μάνος Δασκαλάκης.




Χθες Τετάρτη ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας μίλησαν στο Mega για την υπόθεση.

Όπως ανέφερε στην Κοινωνία Ώρα MEGA, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος,«eίναι μία περίεργη υπόθεση. Οι αιτίες αυτής της υπόθεσης είναι δουλειά της ιατρικής και επιστήμης είτε της αστυνομίας.

Όταν τον περασμένο Ιανουάριο πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο πατέρας της μικρής μάς ζήτησε να κατεβάσουμε την ανάρτηση, κ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βγάλει κανενα συμπέρασμα, υπάρχει η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και η ιατροδικαστική έρευνα.

Η ιατροδικαστής Πατρών, κ. Τζιόλα, έχει διαχειριστεί τον θάνατο της μικρής Ίριδας και όχι και των τριών παιδιών», ανέφερε αρχικά ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

«Δεχτήκαμε ένα ευγενικού περιεχομένου τηλεφώνημα από τον πατέρα» σημείωσε και επεσήμανε: «Δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Είναι μια υπόθεση δύο ταχυτήτων», δήλωσε.