πάτρα-το-άγνωστο-ξέσπασμα-της-μητέρας-1006781
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.06.2022 | 14:45

Πάτρα: Το άγνωστο ξέσπασμα της μητέρας του Μάνου Δασκαλάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι μόνο

Οι γονείς του 30χρονου απέφευγαν τις δηλώσεις, όταν είχε αρχίσει να ξεσκεπάζεται η υπόθεση από την Πάτρα. Σε μια συνομιλία της, πίσω από τις κάμερες η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη κλήθηκε να μιλήσει για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα νεκρά εγγόνια της…

Ήταν η εποχή που Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκονταν στην Πάτρα και όπως έλεγαν έδιναν τον αγώνα μαζί. Οι γονείς του 30χρονου είχαν μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη, προβληματισμένοι, ενοχλημένοι αλλά και συντετριμμένοι, καθώς οι συζητήσεις από τη μια έξυναν την ανοιχτή πληγή τους για τις απώλειες, αλλά από την άλλη τους κινούσαν το ενδιαφέρον, για να μάθουν όλα όσα είχαν συμβεί. Οι σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό τους, ήταν βασανιστικές και για τους δύο.

Η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη σε συνομιλία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη πριν την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, εμφανώς συγκινημένη και ταραγμένη μίλησε για τα τρία αδικοχαμένα της εγγόνια στην Πάτρα και υποστήριξε πως δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό.

«Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήθελα τον γάμο, έχουν φύγει τρία παιδιά, δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Δεν είχαμε αντιληφθεί το παραμικρό. Ούτε για αστείο δε μου είχε περάσει από το μυαλό, για κανένα λόγο. Εμένα με ενδιαφέρει να δούμε τι έχει συμβεί με τα παιδιά, από τι φύγανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.