πάτρα-τα-τέσσερα-στοιχεία-που-καίνε-1005656
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.06.2022 | 21:54

Πάτρα: Τα τέσσερα στοιχεία που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Απκαλύψεις «φωτιά» για την υπόθεση της Πάτρας είδαν το φως της δημοσιότητας, δυσχαιρένοντας περαιτέω τη θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία αύριο θα «επισκεφτούν» οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και θεωρείται η βασική ύποπτη για τις δολοφονίες των άλλων δύο μικρότερων παιδιών της.

Μιλώντας στο MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, παρουσίασε τα τέσσερα νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την κατηγορούμενη.

Τα στοιχεία εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Λαμπρόπουλος, το πρώτο από τα τέσσερα νέα στοιχεία της υπόθεσης είναι η 52 σελίδων έκθεση της παιδοψυχολόγου, που μελέτησε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και η οποία πραγματοποίησε στη συνέχεια οκτώ συναντήσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς και άλλα πρόσωπα που γνώριζαν την 9χρονη.

Σε μία ζωγραφιά της, όπως έκρινε η παιδοψυχολόγος, η Τζωρτζίνα φαίνεται πως θέλει να αποστάσεις από τη μητέρα της αλλά και να προσεγγίσει τον πατέρα της.

Επιπλέον, ενώ ζωγράφιζε πάντα χρησιμοποιώντας χρώματα, η τελευταία ζωγραφιά της έγινε μόνο στυλό, κάτι που είναι ενδεικτικό της ψυχολογίας του παιδιού.

Και το κυριότερο, υπάρχει μία ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, στην οποία γράφει «η μαμά μου έβγαλε ένα ουρλιαχτό» και δείχνει τρεις αγγέλους σε κύκλους. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ρωτήθηκε δύο φορές η Ρούλα Πισπιρίγκου για την συγκεκριμένη ζωγραφιά, με την 33χρονη να απαντά αρχικά πως η Τζωρτζίνα την έκανε μια μέρα μετά το θάνατο της Ίριδας. Όταν ξαναρωτήθηκε, όμως, είπε πως την έκανε τρεις μέρες πριν το θάνατο της Ίριδας, όταν ήταν παρούσα σε καυγάδες των γονιών της.




Το δεύτερο από τα τέσσερα στοιχεία, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, είναι μια γονιδιακή έκθεση καρδιολόγου από το Ωνάσειο Νοσοκομείο, ο οποίος εξέτασε και την Τζωρτζίνα και την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, που επισημαίνει ότι «τα τρία παιδιά δεν είχαν κληρονομικό πρόβλημα που να εξηγεί τους θανάτους τους».

Το τρίτο στοιχείο είναι οι συνομιλίες και τα μηνύματα SMS μεταξύ Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη.

Τέλος, το τέταρτο, αφορά στα αποτελέσματα του τεστ DNA της Τζωρτζίνας – καθώς είχαν υπάρξει αμφιβολίες για την πατρότητα της 9χρονης – από τα οποία επιβεβαιώθηκε ότι το κορίτσι ήταν παιδί του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.