πάτρα-σύλληψη-δασκάλου-για-σωματική-β-1567352
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.04.2026 | 23:36

Πάτρα: Σύλληψη δασκάλου για σωματική βλάβη σε 6χρονο μαθητή

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά την καταγγελία γονέων 6χρονου μαθητή πρώτης Δημοτικού, στην Πάτρα, για πρόκληση σωματικής βλάβης στο γιο τους από τον 45χρονο δάσκαλό του, η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη του τελευταίου.

Βάσει των καταγγελιών που έλαβε η Αστυνομία, την Πέμπτη (02/04), ο  δάσκαλος φέρεται να χτύπησε τον 6χρονο μαθητή. Ο εκπαιδευτικός, μάλιστα, συνελήφθη από την Αστυνομία, με την κατηγορία της σωματικής βλάβης αδύναμων προσώπων. Στη συνέχεια, όμως, αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Πατρών.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.