πάτρα-σύλληψη-25χρονου-που-κατηγορείτα-860720
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.12.2021 | 21:41

Πάτρα: Σύλληψη 25χρονου που κατηγορείται για revenge porn

Μια νέα υπόθεση revenge porn ήρθε στο φως μετά την καταγγελία μιας κοπέλας και την διερεύνηση της υπόθεσης από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 25χρονος συνελήφθη βραδινές ώρες της Τετάρτης (29/12) στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι στη συνέχεια τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

H καταγγελία

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία κοπέλας για αποστολή (από τον κατηγορούμενο) βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, το οποίο προηγουμένως είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στους οικείους της και στον εργοδότη της, το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διερεύνησε την υπόθεση, πιστοποίησε την εγκληματική πράξη και προέβη στη σύλληψη του 25χρονου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο συλληφθείς, που κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, δυσφήμιση και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.